Brief van Pieter & Ellen van Elsas en team

Lieve mensen,

De afgelopen maanden bent u bij bezoek aan de praktijk waarschijnlijk al mondeling geïnformeerd over de aanstaande wijzigingen in praktijkvoering.

Omdat ik nog maar twee dagen per week werk in de praktijk in Bloemendaal, en in Amsterdam inmiddels ben gestopt, is het ondoenlijk geworden om gedurende de week voldoende dekking van de zorgbehoefte in te vullen.

De oplossing hiervoor heb ik gevonden in het samengaan met een bestaande praktijk in de buurt. Tandartspraktijk All Dente aan het Kerkplein is iets groter, maar nog steeds kleinschalig met drie behandelkamers. Met de collega’s Joep Rieter en Rogier Bras en de overige teamleden is er een goede klik en wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.

Met ons drieën is er daarmee op alle werkdagen aanbod van zorg.

Op dit moment is het onze vakantieperiode. Op 29 augustus werk ik nog op de Zuiderstationsweg en met ingang van 31 augustus op de nieuwe locatie, Kerkplein 15.

Het voornemen is om mijn werkdagen ongewijzigd te houden, dus op de dinsdag en de donderdag. Uw geplande afspraak bij mij zal gewoon doorgang vinden, maar met ingang van 31 augustus plaatsvinden op de nieuwe locatie. Uw afspraak bij Souad zal ook doorgang vinden, alleen zal dat tot de kerstperiode 2023 nog op de oude locatie zijn. Dat betekent dat de afspraak bij Souad niet op de nieuwe locatie zal plaatsvinden. Mochten er toch wijzigingen in dag of tijdstip aangebracht moeten worden dan zullen we daarover met u overleggen

Wat gebeurt er met de uw vertrouwde gezichten Ellen, Souad en Lena

 • Ellen heeft jarenlang als rechterhand de organisatie van de praktijk op zich genomen. Vooral op de dagen van mijn afwezigheid, door mijn werk in de praktijk Amsterdam en op de Universiteit, was zij daarin onmisbaar. Ellen is inmiddels 73 en heeft, volkomen begrijpelijk, de behoefte om te stoppen.
 • Souad zal voor u de gebitsreiniging blijven verzorgen zoals u dat gewend bent, maar dat zal tot de kerstperiode nog op de vertrouwde locatie (Zuiderstationsweg) zijn.
 • Lena werkte bij mij op beide locaties, zowel in Amsterdam als in Bloemendaal. Aangezien zij om de hoek werkt bij de praktijk in Amsterdam heeft zij besloten daar haar werktijd uit te breiden. Zij zal spijtig genoeg niet meegaan naar de nieuwe locatie. Wel heeft zij aangegeven af en toe als invalkracht beschikbaar te zijn.

  We begrijpen dat de komende verandering met een zekere onwennigheid gepaard zal gaan. Maar door de prettige eerste contacten met de medewerkers van de nieuwe praktijk hebben we vertrouwen in een plezierige samenwerking en voortzetting van onze zorgverlening aan u.

  Met hartelijke groet,

  Pieter & Ellen van Elsas en team

  Adresgegevens

  Brief van Pieter & Ellen van Elsas en team