Tarieven

U krijgt bij ons de beste specialistische zorg voor de wettelijk vastgestelde tarieven. Deze tarieven zijn voor iedereen inzichtelijk middels de volgende link: Tandheelkundige zorg prijzen.

In onderstaand overzicht treft u een indicatie van de materiaal- en techniekkosten die u in onze praktijk kunt tegenkomen. Het betreft een indicatie, omdat wij met diverse tandtechnische laboratoria samenwerken en prijzen kunnen verschillen. Uw tandarts zoekt naar de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie, waarbij expertise, kwaliteit en prijs centraal staan.

Voor concrete prijzen van bijvoorbeeld een kroon, brug of prothese kunt u te allen tijde een begroting vragen aan uw tandarts.

PRIJSLIJST VAN BEERS MATERIAAL- EN TECHNIEKKOSTEN 2024

PRIJSLIJST FLUENT MATERIAAL- EN TECHNIEKKOSTEN 2024

Om een goed beeld te krijgen van de te verwachten kosten, kunt u altijd een begroting van de behandeling opvragen. De behandelaar geeft u dan een overzicht mee met de verschillende tariefcodes en de bijbehorende tarieven. Mocht u geïnteresseerd zijn in meer informatie over de vergoedingen door uw zorgverzekeraar, vraag dit dan ook direct aan uw behandelaar. Wij helpen u graag om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de kosten.

Om iets meer duidelijkheid te verschaffen helpen wij u graag met het lezen van uw factuur:

1. De tandartscodes bestaan altijd uit een letters in combinatie met een cijfer. De letter geeft het onderwerp aan, het cijfer de specifieke behandeling.

2. Elke tand of kies heeft een eigen nummer. Op de rekening kunt u dus ook lezen om welke tand of kies het gaat. Alle cijfers die beginnen met een 1 of 2 betreffen tanden in de bovenkaak, startend met een 3 en 4 verwijzen naar de onderkaak.

3. De tarieven die een tandarts mag rekenen voor een behandeling zijn door de overheid vastgelegd. De tarieven voor materialen die bij de behandeling worden gebruikt, liggen echter niet vast en worden apart op de rekening vermeld. De praktijk mag alleen de daadwerkelijk gemaakte kosten voor materialen en techniek doorberekenen. Is er sprake van dergelijke kosten, dan staan deze apart op de factuur vermeld

Betaling

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. 

Infomedics biedt indien mogelijk de nota ter vergoeding aan bij uw zorgverzekeraar. Wordt de nota niet of voor een gedeelte door uw zorgverzekeraar vergoed, ontvangt u een digitale nota voor het resterende bedrag op het e-mailadres van u dat bij ons bekend is. U kunt de digitale rekening, na het uitvoeren van een sms-verificatie, voor uw eigen administratie downloaden. Tevens kunt u de nota direct betalen met de beveiligde, ingesloten IDEAL betaalknop. U kunt uiteraard ook de nota voldoen in de internetbankieromgeving van uw bank. Voor meer informatie kunt u kijken op www.infomedics.nl of bellen met 036 20 31 900

Ontvangt u de nota liever per post? Dat kan uiteraard, informeer onze receptioniste hierover.  Herinneringen en aanmaningen worden sowieso per post verstuurd.

U kunt uiteraard te allen tijde uw nota ook direct na uw behandeling betalen aan onze receptiebalie.

Indien u gebruik maakt van een consult tijdens de spoedgevallendienst houdt u er rekening mee dat u na afloop van het consult de rekening direct per pin of contant dient te voldoen.