De Trios scanner voor een beter eindresultaat

All Dente maakt gebruik van innovatieve apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo maken wij gebruik van de TRIOS Scanner van 3Shape bij behandelingen van kronen en bruggen.

Met de TRIOS intraorale scanner kunnen wij uw gehele gebitssituatie digitaal en in kleur in kaart brengen. De digitale afdrukken worden direct doorgestuurd naar een tandtechnisch laboratorium. De Trios scanner is ontwikkeld om de patiënt meer comfort te bieden, behandelingen acceptabeler te maken (voor verzekeraars) en de efficiëntie van de behandeling te verhogen.

Voordelen van de digitale afdrukken met de TRIOS scanner:

  •  Snelle digitale afdrukken
  •  Scanner heeft een handzaam formaat
  •  Maximale precisie van de afdruk

Wat betekent dit voor u?

  •  Kortere wachttijd en beter eindresultaat
  •  Meer comfort (happen is niet meer nodig)
  •  Direct volledig inzicht in uw gebitsproblemen


Digitale röntgen

Met de digitalisering van de mond- en röntgenfotografie kan met één druk op de knop binnen enkele seconden een foto worden ontwikkeld. Uiteraard beschikt All Dente over de meest moderne apparatuur op het gebied van mondfotografie.

Stralenbelasting

Niet alleen winst is er gehaald met de snelheid van een ontwikkelde röntgenfoto, belangrijker nog is dat de stralingsbelasting voor de patiënt en het team ook een stuk lager wordt bij het gebruik van onze digitale apparatuur. De röntgenbuis is langer (long-cone) en geeft samen met een “snelle” foto minder stralenbelasting.

OPT ofwel panorama-opname

All Dente beschikt naast een röntgenapparaat voor kleine foto´s naast de stoel ook over een OPT-apparaat (digitaal). Hiermee kunnen panorama-opnames gemaakt worden van de mond. In een oogopslag is de mond in beeld gebracht. De gehele bovenkaak alsmede de onderkaak met haar tanden en kiezen en mogelijke afwijkingen kunnen hierop bekeken worden. Met name wanneer er in een mond uitgebreide tandheelkundige verrichtingen zijn gedaan is dit een zeer nuttig hulpmiddel bij de eerste intake.

Quick-scan

Ook voor een quick-scan van het gebit of een second opinion kunt u bij ons terecht. Er kan dan op verzoek snel en adequaat de status van uw gebit bepaald worden.